The Hypodermic Danger - Aino - The Freshmaker!

Kännas annorlunda


Snart är det dags. Första dagen i skolan. Dock inte den typ av skola som man går på när man är liten. Jag kommer nämligen att börja på komvux i linköping så det är en skola för vuxna. Det är ett par kurser som jag behöver läsa då jag planerar att byta jobb och för det jobb jag vill ha så behöver man ha läst vissa kurser som jag aldrig gjorde i gymnasiet. Det är verkligen otroligt bra att man kan studera på det här sättet och få det jobb man är ute efter. Det är inte så att bara för att man inte valde att läsa vissa kurser i gymnasiet så är det kört, dock så kan det ju vara skönt att få allt gjort då så att man inte behöver plugga senare. Jag hade dock inte tid för det då det var så otroligt många saker jag läste så det fanns inte rum för dessa kurser. Men jag ser verkligen fram emot att få börja här då det var länge sedan jag pluggade i skolan. Så det ska verkligen bli otroligt kul måste jag säga. Sen är det inte alla som är lika taggade på att börja plugga igen som jag är. Jag har en kompis som också kommer att börja studera på komvux fast på en annan ort. Och jag kan säga att han är inte alls lika sugen på det som jag är. Han har klagat väldigt mycket på att han ska börja gå i skolan igen. Men jag tror nog att han kommer att känna annorlunda sen när han väl har pluggat ett tag. Jag vet i alla fall att jag kommer att tycka att det är roligt. Det är ganska intressanta kurser som jag kommer att studera också så jag tror nog att det kommer att bli kanon bra!